Dansarna i föreställningen

Det bästa och det sämsta med v 39

Dansarna i föreställningen

Det bästa med denna vecka var dansföreställningen. Den handlade om en fattig kille som var kär i en flicka men hennes farbror blev sur för det. Vi fick äta i klassrummet när skolan hade gäster för det blev för trångt i matsalen. Det var skönt att sitta i klassrummet för det var så lugnt och skönt.

Det var skönt att Amanda kom hel hem och att hennes plan landade säkert! Det var gott att äntligen få kycklingnuggets. Det var trevligt att ha andra barn som gäster på skolan.

Det sämsta med veckan var att vi fick vänta på våra kycklingnuggets i en halvtimma men som tur var så blev vi mätta ändå. Vi tycker det var otur att klockan på väggen pajade så vi vet inte vad klockan är. Man måste fråga någon som har ett armbandsur.

Vi ser fram emot att fortsätta med galgarna på slöjden och att leka paintball på idrotten.

Det bästa med den här veckan var att vi äntligen hade elevens val. Vi gillade skoljoggen och vi hade träslöjd. Gustav är tillbaka som tur är. Han bjöd oss på turkiskt äppelte. Vi tycker det var tur att Gustavs flygplan inte kraschade.

Det sämsta med veckan att vi inte fick rast direkt efter lunchen. Istället fick vi 50 minuters rast efter skoljoggen. Vi saknade Gustav under veckan:-(

Nästa vecka ska vi få se en dansföreställning på fredag:) Vi ser också fram emot elevens val, idrott och slöjd. Matten vill vi också gärna jobba med, för snart är det dags för flera att börja i en ny bok.

Det bästa med veckan var Citronboll på gympan, vi har tagit fotografier och Gustav hade med en spännande film om Christer Fuglesangs resa till rymdstationen ISS. Några tyckte det var kul att jobba med matte på rasten. Therese tycker det är kul att några har börjat jobba i 3:ans mattebok.

Det sämsta var att vi inte hade idrott på fredag och inget elevens val för det var fotografering istället. Slöjden blev inställd för Per var sjuk. Det var också sämst att det spöregnade idag!

Nu ser vi verkligen fram emot nästa elevens val! Vi ser också fram emot skoljoggen kl 12.15 på fredag, och träslöjden.

Det bästa och det sämsta v 36

Det bästa med den här veckan var att vi fick längre rast igår. Vi var så duktiga på att jobba. Vi har haft trevligt, som alltid! Den här veckan fick vi ha vår nya gympamajje Kristian och hans lektioner var roliga. Basket-Fia var jättekul!

Det sämsta med den här veckan var att ingen fyllde år, vi skulle vilja sjunga för någon snart! Det känns tråkigt att vi måste gå hem tidigare på torsdag och fredag;) Det har varit lite stressigt för både Therese och barnen den här veckan för att Therese har varit bussvakt den här veckan.

Nästa vecka är vi sugna på att fotograferas, då vill vi göra oss fina. På måndag ska vi få klassens val på gympan. Vi ser fram emot nästa veckas elevens val.