Det bästa med vecka 43 att vi har fått nya elevens val. Det var bra att vi fick cabaré  på elevens val.Att vi fick kakor och saft det var vanilj och chocklad smak:).

Per blev frisk och många blev klara med galgarna. Vi gick stads promenad och vi fick våran Derek som jumpamaje denna vecka.

Det sämsta med vecka 43 var att Vanja sluta som vår  extra fröken.Det var sista gången på badet.

Det blir tomt utan skola nästa vecka! Ha ett bra lov önskar Mosippan 3!

Vi som skrev idag var Julia och Gabriel.

Mr Golden Sun

Här hör ni hur klassen låter när vi sjunger sången ”Mr Golden Sun” på engelska! Vi har tränat många gånger först och sedan spelade Vanja och Therese in oss. Det blev bäst med Vanjas mobil;)

Mr Golden Sun

Klicka på länken här ovan så får ni höra alla små Näktergalar i Mosippan 3

(säger man så??  Flera näktergalar, flera näktergaler, flera näktergalningar… även en fröken kan ha svårt med grammatiken ibland!)

Onsdag 17/10 2012

Idag har vi lärt oss skriva skrivstil. Vi har gjort färdigt trafikteckningarna och Therese har skickat dem på posten. Vi har fått läst i våra nya bänkböcker. Vi har haft det regnigt och man kunde vara inne halva lunchrasten och em-rasten. Vi har fått tidskyltar så man vet vad klockan är. Till mat fick fisk och kall sås idag, men fisken var som mos tyckte vi. Vi har tittat på ormar, både svart och grön mamba. Men också det som man tror är en sjöorm och som har filmats i Norge.

Det bästa och det sämsta med v 41

Det bästa med veckan har varit special-basket-Fia på idrotten. Den här gången spelade vi med en tärning. Vi lekte familjen Olsson åker till Ullared. Det var hamburgare i maten idag. Vi har lärt oss att världens giftigaste orm heter Inlandstaipan.

Det sämsta var att vi inte har fått se när Felix hoppar från stratosfären, 37 km upp ifrån luften!

Vi ser fram emot simningen och tipspromenaden nästa vecka. Vi hoppas att vi får se när Felix Baumgarten hoppar sitt fallskärmshopp nästan från rymden. Vi ser också fram emot bild, elevens val och slöjd. Några längtar efter snö!

Det bästa och det sämsta med v 40

Det bästa med veckan var att vi fick ha Vanja som musiklärare och vi fick massage av Gustav och Elias. Vi fick också ha en hel eftermiddag med bild när Therese var borta och Vanja var fröken tillsammans med Carina.

Det sämsta var att det spöregnade en lunchrast. Vi blev plaskblöta, nästan som vi hade duschat.

Det var både tråkigt och roligt med idrotten. Vi tyckte olika.

Vi ser fram emot bild, slöjd och idrott nästa vecka.

På Lilla Aktuellt i går fanns det med ett spännande klipp på en elefant som kan måla! Vi har hittat en annan jätteduktig elefant som kan måla!       http://www.youtube.com/watch?v=Wjh97oEL5fA