det bästa och sämsta med vecka 8

Det bästa med veckan var att vi fick se Ice Age 4. Vi har åkt Arlaloppet. De som följde med till skolan fick se Ice Age 2. Klassen fick en palplats. Anja kom tvåa. Det bästa att vi ska ha sportlov.

Det sämsta med veckan var att Kristian var sjuk. Och vi fick inte spela fotboll.  Att Loviza var sjuk på sin födelsedag.

Vi ser fram imot att det är natt öppet i slalombacken ikväll. Vi kan prova vårt busskort.

Vi som har bloggat är Amanda och konrad.

Det bästa och det sämsta med v:6

Det bästa med veckan var att Niklas har börjat i våran klass! Vi har lärt oss mycket om istiden. Det var roligt att Anna-Lena hjälpte oss med att jobba med vikt. På musiken sjöng vi gångersånger. Idag fick man välja om man ville åka längdskidor eller vara i skolan och jobba.

Det sämsta var att vi är trötta idag och vi inte hade Elevens val idag.

Vi ser fram i mot att det är Gladiatorerna i kväll. Vi ser också fram i mot att inga blir sjuka nästa vecka.

Dom som blogga var Thea och Nikita!

Det bäst är att Niklas har hälsat på oss. Han ska börja i vår klass på Måndagen. Att vi hade  fotboll på idrotten! Vi håller på med syslöjds påsar och doft påsar. Vi har börjat  med elevens val!

Det sämsta är att det luktar rutten is och skit i kapprumet. Gustavs blåtira har blivigt gulgrön: Coolt! =D

Vi ser fram emot att Niklas  kommer  på   måndag.

Vi som bloggade: Anja och Edwin!