Det bästa med veckan var att vi hade Cabaré idag och några ifrån våran klass var med.

Om två timmar slutar vi i skolan! Då har vi påsklov.

Igår hade vi våran nya musiklärare.

Igår eftermiddag hade vi rast i en och en kvarts timme för att vi hade gjort klart sv och att det var soligt ute.

Det var inget sämst den här veckan.

Therese längtar till fjällen.Fredrik, Ellinor och Nikita längtar på ledig het. Konrad längtar  efter hans stora syster Lina. Samine längtar efter påsk. Amanda och Julia längtar efter att gå påskkärring. Alicia och Anja längtar efter att få åka till Örnsköldsvik. Loviza längtar efter att få gå Ägglunken. Gustav längtar efter att pappa målat klart hans rum. Thea längtar efter att åka till Sälen. Gabriel längtar efter att få åka till farfar. Fabian längtar efter att åka till Finland. William och Lova längtar efter innebandycupen. Niklas längtar efter att få åka tåg till mormor i Skåne.

Hela Mo3 längtar efter att Edwin blir frisk.

Loviza och Fabian har bloggat

GLAD PÅSK!!!!

Cabaré torsdag 28/3

Då är det dags för vårens Cabaré på Åsenskolan.

Torsdag 28/3 är det dags, första passet kl. 8.30-9.30 Därefter rast och andra passet börjar kl. 10.00 och pågår tills bidragen är slut, ca 11.15

Den här gången gäller totalt foto- och filmförbud, vilket även rektorn kommer att informera om innan föreställningens start.

Välkomna!

Engelska på datorn

Idag har klassen använt dator-lektionen till att träna på engelska. Vi har gått in på en sida som heter http://learnenglishkids.britishcouncil.org

Där finns en massa olika saker att träna på. Vi provade på att smälla ballonger för att hitta vår-ord och vi spelade ett memory med påsk-ord och ett med kropps-ord.

Jättelätt att träna hemifrån också!

Det sämsta och det bästa med vecka 10

Det sämsta med veckan: vi hade inget sämst denna vecka.

Det bästa med veckan var att badet har börjat. Idag var det tjejernas dag! I tisdags gick vi till Biblioteket.

Vi ser fram i mot att en ny kille ska börja i våran klass!

Vi vill ge er en gåta: Vad säger väggarna till varandra?:)

Fabian och Alicia bloggade.