Vecka 22

Den här veckan bloggar fröken för det blev lite stressigt på slutklämmen med både film och pizza på fredagsem.

Vi har tittat på film i omgångar för teatern Dunderklumpen förra veckan måste ju jämföras med filmen och vi behövde analysera skillnader och likheter. Barnen är jätteduktiga på att se sånt så det uppdraget skötte de perfekt. Idag har vi bara roat oss och då sett Sune i Grekland, som klassen var med och röstade fram demokratiskt i tisdags på klassrådet. Pizzan var det många andra barn som var avundsjuka på, men det är ju faktiskt majblommorna som gjort det möjligt.

Barnen har haft slöjd för sista gången i år och utegympan idag bestod av orientering efter karta. Vi har också haft de sista läxorna för i år. Så de två sista veckorna är läxfria.

Nästa vecka går vi i skolan bara tre dagar, sen är det ju Sveriges nationaldag. På infomentor finns information om paraden på stan den dagen.

Idag var det varma och glada barn som gick hem för helgen, hoppas ni har det bra under helgen!

Vecka 21

Måndag: Vi var i skolskogen och jobbade med sinnen på idrottstiden.

Tisdag: vi gjorde trafikteckningar på bilden.

Onsdag: På musiken fick vi prova instrument och vi bytte platser.

Torsdag: det var näst sista slöjden.

Fredag: Vi såg den roliga teatern Dunderklumpen.

Konrad och Alicia bloggade.

Klassens vecka 20

Denna vecka får alla barn blogga!

Gustav jag har ståt i mål på rasten när jag var med dom stora killarna i bandy.

William.Vi har spelat fotboll springtävling kasta kula det var jobbigt :)

Julia det bästa med föra veckan var när Vanja kom och hälsa på.

Fabian. 17/5 hade vi fotboll på idrotten det var jättekul och att Vanja har hälsat på.

Amanda. Vi har bytt platser i Matsalen och att vi ska byta platser på Musiken.

Ellinor. Vi har haft idrott ute både på måndag och fredag.

Niklas larsson jag och  albin  har  spelat  goggos

Gabriel jag har spelat bandy på rasterna och sen har jag varit sjuk nästan hela veckan

shaf jag spela fotball på idrot och rasten jag var sjuk

Elias det är 2 gånger kvar på syslöjden

Loviza Jag ser fram imot sommarlovet

Lova jag ser fram emot sommarlovet och fotbollscupen då ska sova på en skola.

Thea jag ser fram emot att åka till Göteborg i kväll:)

Therese Det var en skön avslutning på veckan när det var soligt, varmt och skönt ute på rasterna.

Det bästa och det sämsta med v.19

Det bästa med veckan är att vi har fått spela på stora grusplan och att vi har fått jobbat på ipads. Det har bara varit 3 skoldagar den här veckan. Vi har haft ute idrott. Det har varit en kort vecka.

Kom ihåg ute idrotts kläder på Måndag!

Vi ser framemot serie start på söndag den 12/5-13 både för killarna och tjejerna. Killarna ser framemot sin match på söndag mot Degerfors.

Vi som har bloggat heter Gabriel och samine

Det bästa med veckan var att det var röd dag på onsdagen, och det var Majbrasan i   tisdags. I måndags på idrotten hade vi innebandy. I tisdags på matten jobbade vi med bråk.

Det sämsta med veckan var att Therese ska åka bort till England på fredagen.

Vi ser fram emot att Marie Grahn kommer att ha oss på fredagen och måndagen. Vi ser också fram emot att vi är lediga på torsdag och fredag nästa vecka. det  är  bara   tre  dagar  nästa  vecka.

Vi som bloggat är Lova och Niklas.