Skolavslutning

Nu sitter jag här ensam i det tomma klassrummet och kämpar tillbaka tårarna en gång till. Ni kommer ju inte ha era platser här igen, men som tur är så blir jag påmind om er när jag pillar på mitt fina halsband. Det ska få sitta runt halsen ifall jag skulle glömma bort er, men det tror jag inte är nån fara. Man glömmer inte såna barn som er!

Tack alla barn och föräldrar för den här tiden och för presenterna, ha det så gott i sommar. Det tänker jag ha!

Kram Therese

Det bästa med måndag,tisdag och onsdag.

Det bästa med i måndags var att vi hade inomhusidrott och gjorde Baskettfia med andra regler och så hade vi Cirkelträning. I tisdags hade vi tipspromenad till skolskogen och när vi var i skolskogen så grilla vi körv. Idag har vi städat bänkarna riktigt noga och vi har haft sista musiken för i år med Emil och nu ska vi titta på filmen RÖJAR RALF… AS GRYMT !!! :)

Idag var det BARA Anja och Gustav som bloggade !

Fröken är sjuk…

Här kommer en hälsning från sjuksängen, men jag tror att barnen klarat sig fantastiskt bra utan mig den här veckan! Marie och Fredrik har lagt sina varma händer över klassen och gissar jag rätt så hade Mo 3 en väldigt rolig bildlektion i tisdags…

Nu är det några dagar extra ledigt innan vi ger oss i kast med sista skolveckan. Jag önskar att alla barn har med sig 2 plastkassar till skolan i början av veckan. Vi ska börja städa ur bänkar och plocka ihop arbeten som ska med hem.

På måndag har vi vanlig idrott inomhus men på torsdag har vi brännbollsturnering hela fm så då behövs uteskorna igen. Man får ta med sig duschgrejer om man vill då.

Tyvärr blev cykelutflykten inställd, det är tjejerna som har fotbollsmatch då. Och ska vi byta dag blir det killarna som blir lidande. Vi kom överens om i klassen att vi skulle skippa cykelturen och det är helt ok för mig. Vi gör något trevligt på skoltid istället, troligtvis onsdag efter lunch. Ni föräldrar är naturligtvis välkomna då om ni har möjlighet och är sugna på att umgås lite så här inpå sluttampen.

Sista veckan är också läxfri. Det är inte utan att det börjar kännas vemodigt… Men vi får göra det bästa av situationen och ha det så trevligt det bara går ”ända in i kaklet”.

På fredag morgon har alla sovmorgon, hör av er om bussbarnen behöver tillsyn på morgonen. Vi börjar dagen kl. 8.50 i klassrummet och går sedan ner till tåget kl. 9.00. Sen slutar alla barn direkt efter det är slut i kyrkan. Har man fritids gör man upp med fritidspersonalen om vart man ska träffas.

Det här var sista veckobrevet från mig, jag vill tacka för de här två åren. Det har varit fantastiskt lärorikt och trevligt att arbeta med barnen i Mo 3 och deras föräldrar. Lycka till alla och stora kramar till höger och vänster!

//Therese