Vad vi har gjort v.42

I måndags , hade vi DLS prov. Vi hade bad för första gången den här terminen då fick vi simma 8 längder bröstsim , 6 längder ryggsim med platta och 4 längder ryggsim utan platta. Vi har haft värderingsövningar, där gjorde vi lite lekar och pratade lite.

I tisdags ,  hade vi två Engelska prov. På första Engelska provet berättade vi om oss själva på Engelska , och på det andra provet fick vi läsa en Engelsk täckts och kryssa i frågor

I onsdags , hade vi ett till Engelska prov , på det provet fick vi höra på en röst och kryssa i rätt svar. Vi hade matte , vi måste bli klara med kapitel 3.

I torsdags , hade vi slöjd vi gör svärd , yxor och tre i rad spel m.m. Katarina kom och hälsa på oss i klassen.

Idag har vi haft Elevensval. Pratat om FN-dagen. Vi har haft idrott på idrotten gjorde vi gladiator boll , det går ut på att 3 st står i mitten och är gladiatorer , de andra ska springa till andra sidan och försöka ta västar utan att bli träffade av bollar av gladiatorerna. Vi har haft klassråd.

De som bloggat är Anja och Alicia !!

vecka 41

Vi har haft 3 prov den här veckan. Vi har haft fösta Elevens val.Vi har haft musik på musiken lyssnade vi på The fox. Idag har vissa haft intervjuer på Engelska. Vi hade pip test på idrotten. Anja och Alicia har kommit hem från Turkiet. På bilden målade vi hallowen teckningar. Vi har lyssnat på en hjärn forskare.

vi som bloggade är:Lova:) Elias:)!!!