v.48

den är veckan så har vi badat och kollat på filmer om samer och var julen kommer i från. och så har vi haft idrott och tipspromenad. och så har vi haft musik med Derik. och så har vi fikit ask lock. bloggat idag HAR GUSTAV OCH
samine

V.47

Vi har hoppat trampet på idrotten på måndagen och fredagen. Idag hade vi elevens val.Thea och William har varit på Elevråd.vi har tittat på FÖRENTA NATIOERNA tittat på film (barnens rättigheter). På bilden har vi gjort självporträtt. När vi hade slöjd hade vi Patrik. Vi har haft musik hade vi Deryk.

Vecka 45

I måndags hade vi Marie Gran som lärare,Jeanette var borta. På idrotten tränade vi på Rugby.Vi skrev om vårt höstlov och ritade en bild till det. Vi valde nytt till elevens val.

I tisdags fick vi en ny elev i klassen, han heter Mika. Vi har sett en film om Skåne och Småland.

I onsdags hade vi gemensam lek på rasten, på bilden gjorde vi själv porträtt.

I torsdags hade vi träslöjd, då hade vi jultema.

I fredags på idrotten spelade vi Rugby.Och vi hade klassråd efter maten.

Vi som bloggade är:Lova och Ellinor!