vecka 13

Vi har haft bad och då hade vi tävling. Man hoppade från kanten och simmade till andra sida på tid.

Denna vecka hade vi ingen elevens val. Vi är med i batterijakten och då har vi gjort reklam skyltar. Ni får hjälpa till att samla in batterier till oss

www.batterijakten.se

På idrotten hade vi ett prov om naturen.Vi var i klassrummet. Vi har fått fasta platser i matsalen.

Vi hade Linus som vikarie för Jeanette var borta. Idag gjorde vi klart reklam skyltarna som handlar om batterijakten.

Av Ellinor & Alicia.

V.12

Vi har haft livräddning på badet men alla han inte med. Vi simmade 6 längder bröstsim och 6 längder ryggsim. Vi har tejpat batterier för vi är med i batterijakten.

Vi har haft musik där fick vi spela Ukulele.Vi har haft bild och på bilden affischer till batterijakten. Vi hade textilslöjd Några gör mjukisdjur m.m. vi har haft  elevens val där har vissa bild,idrott,musik och läsa tyst. vi har haft idrott och där fick vi ha teori.

Vecka 11

Vi har haft bad vi simmade åtta längder där två av dem var ryggsim. Detta var sexornas simtest. Lite senare tränade vi på att dyka. I slutet fick vi extra mycket lek.

Vi var i skogen och letade efter vårtecken. Vi såg: gran, tall, björk, alknoppar, trädsvamp, ormhåla, hus mossa den var ljus grön, björn mossa den var mörkare grön, ekorre, har bajs, rådjurs bajs, älg bajs, rödhake, skelett,  talgoxe, kråka, bofink, blåbärsris med knoppar, destruent larv och  myggor. Vi ska dit igen om  fjorton dagar och se om det har blivit några förändringar.

Vi har kvalitetssäkring (prov) i matte vi har haft  tre prov denna vecka.Vi har haft praktisk matte med Ronny.Idag hade vi ingen elevens val för att sexorna hade nationella prov istället hade vi matte. Idag på idrotten hade vi innebandy med Christian och Viktor som praoade här.

Veckan efter sportlovet!

I början av veckan hade vi bad i Simhallen. Efter badet hade vi matte, då jobbade i matteboken. På morgonen hade vi svenska, vi jobbade med zoom boken! I tisdags jobbade vi nästan hela dagen förutom på rasterna då! ;) På onsdag eftermiddag fick vi kolla på film, vi kollade på Harry Potter. Vi målade även fåglar på bilden. Jeanette’s barn blev sjuk så hon var tvungen att gå hem. Så vi hade Fredrik resten av dagen. Dagen efter hade vi Linus. Vi hade slöjd, och på slöjden gör vi olika saker. Vi fick göra hänga-gubbe på eftermiddagen. När vi var halvklass jobbade vi med svenska. Dagen efter var Linus också sjuk så vi fick ha Ronny hela dagen. Vi spelade ett spel som Ronny hade gjort. Det var jätte kul! :D

Vi som bloggade heter Anja och Thea! <3