Vecka 11

Vi har haft bad vi simmade åtta längder där två av dem var ryggsim. Detta var sexornas simtest. Lite senare tränade vi på att dyka. I slutet fick vi extra mycket lek.

Vi var i skogen och letade efter vårtecken. Vi såg: gran, tall, björk, alknoppar, trädsvamp, ormhåla, hus mossa den var ljus grön, björn mossa den var mörkare grön, ekorre, har bajs, rådjurs bajs, älg bajs, rödhake, skelett,  talgoxe, kråka, bofink, blåbärsris med knoppar, destruent larv och  myggor. Vi ska dit igen om  fjorton dagar och se om det har blivit några förändringar.

Vi har kvalitetssäkring (prov) i matte vi har haft  tre prov denna vecka.Vi har haft praktisk matte med Ronny.Idag hade vi ingen elevens val för att sexorna hade nationella prov istället hade vi matte. Idag på idrotten hade vi innebandy med Christian och Viktor som praoade här.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


4 − = ett

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>